20080803

ehämmä mitää autoo aja

hyvää iltaa.
olen ravintolassa ja ahdistun kerjäläisistä.
vittu.

paljon on ehtinyt tapahtua ja vielä vähemmän minulla on sanottavaa. mistä minä haluaisin kertoa? haluaisinko kertoa siitä kuinka näin unta, että harrastin mustan miehen kanssa seksiä lempiravintolani vessassa ja hän roiski spermansa pitkin naamaani, paitaani, hamettani ja laukkuani? en ole koskaan nähnyt niin valtavaa määrää spermaa. ahdistuin siitä ja menin toiseen vessaan, johon vesa-matti loiri oli tuonut minulle olutta tölkeissä ja kertoi, että kannattaa katsoa jokin ajankohtaisohjelma, jossa häntä haastatellaan, koska sieltä selviää, että hän on pettänyt juuri vaimoaan jonkun muun turhan julkisuuden henkilön kanssa.
ehkäpä en haluaisi kertoa.
kertoisinko sitten siitä kuinka rappiolla olen ollut? kertoisinko, mitä todennäköisimmin, yksipuolisesta ihastuksestani, joka tekee kauniita asioita vuokseni, mutta en saa selvää. en kaiketi kertoisi.
uskoisitteko, jos kertoisin yhtään mitään?
jos kertoisin, että kaikki, mitä edellä on mainittu ei olekaan unta vaan totta, uskoisitteko? minähän voin kertoa mitä vaan. olla mitä vaan.
aina on rooli. katsotaan vaan, kun pilvet liikkuvat taivaalla ja kuunnellaan jotain huonoja lauluja, jotka eivät oikeasti ole huonoja, mutta joita sanotaan huonoiksi, koska olisi noloa sanoa niitä hyviksi.

sen verran vaan, että mulla ei käy tuuri.

1 kommentti:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mä uskoisin sua, jos kerrot että kyseessä on tosi tarina, miksi epäilisin, eihän se mua haittaa onko vai ei.

Kiva että kirjoitit, olis ihan mielenkiintoista jos toi olis totta, mutta ei se tota tarinaa mitenkään huonommaksi tee, jos ei oo.

Joka tapauksessa kirjoitat hyvin. ;)