20080604

sä et vaan tee näin.. osa 2

sä et vaan säästä mammografiatutkimuksissa, vaikka mikä olis, capiché?


*

5 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No voi vitsi! Mä oon jättänyt kaikki mammografiat väliin, kun luujin, että niissä vaan litistetään tissit kahden lasilevyn väliin.

Mä oon van kerran harrastanut seksiä lääkärin kaa ja se teki sisätutkimuksen omalla vehkeellään ja osas kertoa yhtä sun toista sen perusteella.

Sitä on varmaan niin monia eri tukimusmenetelmiä, mitä niistä maallikot tietää.

kervå kirjoitti...

Ai että mulla on outoja juttuja...

Wille kirjoitti...

Tuollaisia tutkimusmenetelmiä minäkin mielelläni käyttäisin jos lääkäri olisin.

Anonyymi kirjoitti...

itkupilli,
aiii, älä jätä! varsinkaan nyt, kun asia voidaan hoitaa ilman kylmiä lasilevyjä, jotka ikäväst littaa jo kohtamuutenkin littaantuvat.

kervå, .............

wille, en epäile ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu, olin ihan varma, että tää on joku suuri kusetus ja aprillipila, kun sitä radiossa puitiin tossa joku päivä. Nainen oli suostunut rinnan imemiseen "hämmentyneenä ja paniikissa". Okei, mä ymmärrän, että toi on just se juttu, lääkäri käyttää auktoriteettiasemaansa hyväkseen ja potilaalle tulee tunne, että on itse ihan pimeä, jos sanoo, että sä et vittu mun tissejä imeskele; mutta silti, jos lääkäri ensin kopeloisi epäilyttävän oloisesti ja sitten ilmoittaisi ryhtyvänsä imemään mun daisareita, mä
a) murjoisin sen
b) nauraisin pissat housussa
c)murjoisin sen ja nauraisin pissat housussa sen jälkeen.

Ettäkö yli 200 aikuista naista on antanut sen imeä rintojaan ja kommentoida niiden muotoa ja kopeloida takaapäin muna kiinni perseessä ilman, että ne on sanoneet kenellekään tai tehneet ilmoituksen? En usko.
-minh-